Kraftwell Volleybal

Sinds september 2015 is Kraftwell BV trotse hoofdsponsor en naamgever van volleybalvereniging Kraftwell Symmachia Roosendaal.

Kraftwell bestaat uit 2 woorden: Kraft en Well. Kraft staat in het Duits voor sterk en well in het Engels voor goed. Sterk & Goed. Een beter passende combinatie met volleybal vereniging Kraftwell Symmachia Roosendaal kun je eigenlijk niet vinden. Sportverenigingen zijn enorm belangrijk voor vele maatschappelijke processen. Daarom draagt Kraftwell als hoofdsponsor graag een steentje bij aan deze betrokken, gastvrije en Roosendaalse vereniging! Sport is machtig om te doen en prachtig om naar te kijken!

De volleybal vereniging heeft dit seizoen gekozen voor een nieuwe outfit passend bij de huisstijl van Kraftwell BV. Ons logo komt daarbij terug op de shirts van Dames 1 en Heren 1.

Roosendaal kent ruim 50 jaar volleybalervaring. Velen van u kennen waarschijnlijk wel de namen Bermi, Rapid, Blauw?Wit, Argos en SG West. Vijf verenigingen die hun competitiewedstrijden speelden in sporthal “De Leede” en daar menig derby hebben uitgevochten. Door fusies tussen Bermi, Rapid en Blauw?Wit ontstond Super Roosendaal. Symmachia ontstond door een fusie tussen Argos en SG West. Na een intensieve samenwerking tussen Symmachia en Super Roosendaal ontstond in 1992 de vereniging Mikro?Electro/Symmachia Roosendaal. In 2015 is Mikr-Electro gestopt als sponsor en heeft Kraftwell BV het stokje over genomen. Kraftwell Symmachia, een volleybalvereniging die uiteindelijk heeft geleid tot een nieuw perspectief voor het volleybal in stad en regio.

Kraftwell Symmachia Roosendaal, volleybal op ieder niveau. Bij Kraftwell Symmachia Roosendaal wordt het volleybal letterlijk op alle leeftijd? en spelniveaus bedreven. De leeftijden van de leden lopen uiteen van 6 tot circa 70 jaar. Het niveau waarop competitie wordt gespeeld of getraind loopt van de allerkleinste jeugd (CMV), de jeugdklassen G tot en met A, de regionale 4e tot en met promotieklassen, de Regiodivisie, de nationale divisies tot en met de Eredivisie zitvolleybal. De vereniging heeft ook een afdeling recreanten. Wie geen competitie wil spelen kan volstaan met het volgen van trainingen, waarbij overigens ook wedstrijdsituaties worden nagebootst. We zijn blij dat de vereniging een eigen hal heeft: Sporthal D’n Dijck. De jeugd traint en speelt competitie in sporthal D’n Dijck. De senioren trainen of in sporthal D’n Dijck of in een buitenzaal. Alle thuiswedstrijden in de competitie worden gespeeld in D’n Dijck. Op deze manier kan het verenigingsgevoel verder worden vormgegeven. Kraftwell Symmachia Roosendaal heeft naam en faam opgebouwd als een bijzonder gezellige vereniging. Dat is mede mogelijk omdat de vereniging in Sporthal D’n Dijck een eigen kantine heeft, genaamd Veld 3. Verschillende commissies zorgen ervoor, dat Veld 3 regelmatig wordt gebruikt voor gezellige en feestelijke bijeenkomsten. Ook na de trainingen en bij toernooien speelt Veld 3 een grote rol in de vereniging. Het sociale contact vindt men bij Kraftwell Symmachia Roosendaal zeer belangrijk.
Meerwaarde van KRAFTWELL
Dozen op maat van 1 tot 1.000.000 stuks
Hoge service
Snelle levertijden
Persoonlijk betrokken
Scherpe prijzen
Flexibel & meedenkend
Voor elk product de juiste verpakking!
Gebruik 100% recyclebare grondstoffen
Kraftwell Kraftwell werkt als importeur en distributeur voor fabrikanten uit meer dan 10 landen wereldwijd, voornamelijk uit Duitsland, Polen en India. Door de verschillende karton- en kunststofproducenten is Kraftwell in staat om elke verpakking tegen de juiste condities te leveren.
Bezoekadres Kraftwell B.V.
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Contact
Telefoon:
0165 571 200
E-mail: