Over kraftwell

Kraftwell werkt als importeur en distributeur voor fabrikanten uit meer dan 10 landen wereldwijd, voornamelijk uit Duitsland, Polen en India. Door de verschillende karton- en kunststofproducenten is Kraftwell in staat om elke verpakking tegen de juiste condities te leveren. Kraftwell richt zich met name op 3 gebruikersgroepen: food, moving en industrial.

Golfkarton & Gierlichs
Kraftwell is een verkoopkantoor van de Duitse golfkartonfabriek Gierlichs. Wij zijn hiermee in staat om u het meest veelzijdige materiaal aan te bieden: golfkarton. Gierlichs produceert alle mogelijke uitvoeringen: van vouwdozen tot ingewikkelde stansverpakkingen.  Gierlichs geeft de uitdrukking 'Deutsche grundlichkeit' nieuw elan en investeert op grote schaal in kwaliteit, de nieuwste technologieen en duurzaamheid.

Bedrijf van de toekomst 
Gierlichs is verkozen tot het meest duurzame bedrijf in de regio Leverkusen en heeft het de prijs: 'Bedrijf van de toekomst' in ontvangst genomen. Gierlichs heeft deze prijs te danken aan het feit dat de productie veelal gebruik maakt van natuurlijke hulpbronnen. Tevens is het energieverbruik maximaal geoptimaliseerd.

 
Meerwaarde van KRAFTWELL
Dozen op maat van 1 tot 1.000.000 stuks
Hoge service
Snelle levertijden
Persoonlijk betrokken
Scherpe prijzen
Flexibel & meedenkend
Voor elk product de juiste verpakking!
Gebruik 100% recyclebare grondstoffen
Kraftwell Kraftwell werkt als importeur en distributeur voor fabrikanten uit meer dan 10 landen wereldwijd, voornamelijk uit Duitsland, Polen en India. Door de verschillende karton- en kunststofproducenten is Kraftwell in staat om elke verpakking tegen de juiste condities te leveren.
Bezoekadres Kraftwell B.V.
Hoge Bergen 3
4704 RH Roosendaal
Contact
Telefoon:
0165 571 200
E-mail: